Unge i Akershus vil ha en ny regjering

Dette viser at ungdom i Akershus har fått nok av Høyre/Frp i regjering. Vi vil ha en ny regjering som prioriterer 3000 flere lærere i skolen, bedre klimapolitikk og et trygt arbeidsliv foran skattekutt, sier Mani Hussaini, AUF-leder og stortingskandidat for Arbeiderpartiet i Akershus.

Ap vant skolevalget

Arbeiderpartiet gjør med 29,4 det beste skolevalget i Akershus noensinne. Arbeiderpartiet øker med 8,9 prosentpoeng siden 2013, mens Høyre og Frp tilsammen raser med 23,1 prosentpoeng siden 2013. Arbeiderpartiets skolevalgresultat er også bedre enn resultatet i 2015 og bedre enn landsresultatet.

Hussaini tror spesielt mange unge i Akershus er opptatt av at ledende politikere må bidra til å skape et inkluderende samfunn, ikke splittelse mellom grupper.

- Tilbakemeldingene fra elevene jeg har møtt på skolene er at dette valget er et verdivalg. Et sterkt Arbeiderparti blir en forutsetning for å få Frp ut av regjering, sier han.

Hussaini sier dette gir inspirasjon for å stå på de seks siste dagene av valgkampen.

- Det er kun valget på mandag som teller, men dette gir ekstra motivasjon for å mobilisere de siste dagene. Alle som vi ha en ny regjering må gå og stemme, oppfordrer han.

Her kan du se hele skolevalgresultatet for Akershus