Endelig halvtimesavganger på Nesoddenbåten

- Dette har jeg jobbet med siden jeg ble ordfører i 2011. Et stort steg framover for Nesodden, sier en strålende fornøyd ordfører Nina Sandberg (Ap)

Endelig halvtimesavganger Nesodden

Fra og med idag vil Nesoddenbåten ha avganger hver halvtime på dagtid på ukedagene og lørdager, samt utvide kvelds- og morgenavgangene. 

- Jeg er glad for at Tonje og våre folk på fylkestinget forstår halvøyas utfordringer, og prioriterer bedre kollektivtilbud for oss. Dette taktskiftet kommer både innbyggere og næringslivet til gode, og er en milepæl jeg er veldig glad for å nå, sier en fornøyd og smilende ordfører Nina Sandberg (Ap).

Gruppeleder for Akershus Arbeiderparti Tonje Brenna er godt fornøyd med at Arbeiderpartiet endelig har fått gjennomslag for flere avganger på Nesoddenbåten.

- Dette har vi foreslått ved flere anledninger. Endelig fikk vi det gjennom. Dette vil gjøre livet enklere for mange på Nesodden, og vil også bedre busstilbudet, sier hun.

Her kan du se alle Ruters ruteendringer for Nesodden: https://ruter.no/nyheter/ruteendring-i-oslo-og-akershus-2april/buss-og-bat-i-follo/