Arbeiderpartiets studentlag i Ås er i gang

- Vi trenger flere engasjerte studenter i Arbeiderpartiet slik at vi kan få Norges beste studentpolitikk, sier leder for det nye Ap-studentlaget på Ås, Helge Mathiesen.

original_1478640762_939369

Han har sammen med fire andre studenter ved universitetet NMBU på Ås, startet opp et nytt Arbeiderparti studentlag.  Studentlaget skal jobbe både med Arbeiderpartiets nasjonale politikk, og påvirke Ås kommune som vertskommune til å føre en enda bedre politikk overfor studentene. 

- Vi vil gjerne ha flere studenter til å bli medlem i Arbeiderpartiet. Det handler om å engasjere seg i sin egen hverdag. Hvor mye stipend skal vi få? Skal Ås kommune gi mer til helsestasjonen?, sier Helge Mathiesen.

Studentlaget hadde idag stand på campus, og fikk mange positive tilbakemeldinger.

- I dag har vi møtt mange engasjerte mennesker, og vi håper å få se dem igjen på flere arrangementer. Fredag 15. April skal vi ha stand på Sørhellinga, og vi vil framover ha flere pub-møter med debatt og interessante innledninger, avslutter han.

Hele styret i Ås Astud består av:

- Helge Mathisen (styreleder)

- Kirsti Winnberg (nestleder og kvinnekontakt)

- Vilde Lofthus Rooth (økonomiansvarlig)

- Mina Langfjord (sekretær)

- Christanse Reitan Yttervik (studieleder)

Ås Astud er et partilag i Ås Arbeiderparti.

Vil du bli med eller har spørsmål? Ta kontakt på [email protected] eller telefon til leder Helge Mathiesen på 403 00 146 eller nestleder Kirsti Winnberg på 979 80 920.