- Arbeid er viktigst for Akershus

Arbeiderpartiet går til valg på et taktskifte for å flere ut i jobb. Akershus blir viktig for at Norge skal lykkes.

Arbeid er viktigst for Arbeiderpartiet

Torsdag holdt Arbeiderpartiets partileder og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre oppsummerende pressekonferanse om stortingsperioden bak oss, og stortingsvalget foran oss.

 Arbeiderpartiet vil gjøre det viktigste i Norge til det viktigste i politikken. Trygghet for arbeid og trygghet i arbeid er viktigst for oss fordi det er viktigst for Norge. Vi går derfor til valg på et taktskifte for å få flere i jobb og sørge for å skape flere arbeidsplasser

 - For at Norge skal lykkes å skape flere jobber, må Akershus lykkes. Fylket har store muligheter innen IT, velferd, landbruk og ny industri. Jeg har jeg selv sett på mine besøk det siste halvåret.

Støre besøkte blant annet GK Rør på byggeplassen for det nye LHL-sykehuset i Ullensaker nylig.

 -Lykkes vi med å skape trygge jobber og anstendige arbeidsvilkår i byggebransjen, lykkes Romerike. Romerike er i vekst og vi vil bygge mye i åra framover. Vi må sørge for at alle som jobber innen bygg og anlegg, har det trygt på jobben, sier han.

Støre har det siste halvåret også vært en del i Follo, og har både besøkt universitetet NMBU på Ås, grossisten ASKO i Vestby og Meny på Drøbak City.

 -Norge og Follo trenger flere nye arbeidsplasser. Og vi må bli grønnere og smartere. Får vi til å bruke kunnskapen fra universitetsmiljøet på Ås til å skape nye fremtidsretta arbeidsplasser, ja da lykkes vi i Follo, sier Jonas Gahr Støre.

Støre får støtte fra Akershus Arbeiderpartis førstekandidat Anniken Huitfeldt som mener Norge trenger en ny regjering for å skape flere jobber.

 - Regjeringen bagatelliserer utfordringene på arbeidsmarkedet. Statsminister Erna Solberg er selvtilfreds med egen innsats, og forstår ikke alvoret. Det står i sterk kontrast med det viktigste for Norge i årene fremover som er å få flere i jobb. Derfor trenger Norge et vaktskifte, for å få et taktskifte for å møte den største samfunnsutfordringen vår de neste ti årene, sier hun.

Se flere grunner til at Norge trenger en ny regjering her