Arrangementer

Sommersamling for veteranene på Utøya

Veterangruppa i Akershus Arbeiderparti inviterer til sommersamling på Utøya for alle veteraner tirsdag 13. juni.

13. jun, kl. 10:00 — 16:00, Utøya
Mani og Jonas Utøya

Valget til høsten blir et viktig valg for Norge. I Akershus er det rundt 100 000 pensjonister og vi veteraner må gjøre det vi kan for at de skal stemme Arbeiderpartiet 11. september. 

Veterangruppa har i den forbindelse gleden av å invitere alle veteraner i Akershus Arbeiderparti til sommertreff på Utøya 13. juni 2017. Det vil bli taler av blant andre Jonas Gahr Støre og Mani Hussaini, vi skal synge og kose oss, samt ha omvisning på Utøya.

Vi håper dette blir vår pangstart på valgkampen, og har invitert med oss pensjonistgruppa til Fagforbundet i Akershus og deler av AUF.

Egenandel for turen er kr 450,-, og betales til Akershus Arbeiderparti konto: 9001.22.15710. Merk betalingen med navn på deltager(e) og «veterangruppas sommersamling». Dette inkluderer transport fra Oslo, omvisning på Utøya og lunsj. 

Påmelding sendes: iselin.rud-goksoyr@arbeiderpartiet.no. Frist for påmelding og betaling er 16. mai.

Det er svært begrenset parkeringskapasitet på landsida, så det vil bli satt opp busser fra Oslo kl 10.00. Programmet på Utøya vil være ferdig kl 16.00.

Program:

Ca 12.00 lunsj

13.00 Velkommen ved Marit Bjørlo, leder av Akershus Aps veterangruppe

13.05 Tale v/Jonas Gahr Støre, leder i Arbeiderpartiet

13.45 Tale v/Mani Hussaini, leder i AUF

14.00 Tale v/ representant for Fagforbundet i Akershus

14.15 Omvisning på Utøya

Hvis noen har behov for tilrettelegging eller spesielle diettbehov ta kontakt med partikontoret v/ Iselin Rud-Goksøyr på mail: iselin.rud-goksoyr@arbeiderpartiet.no 

Vi håper mange har muligheten til å være med! 

Gled dere!

Mvh Akershus Arbeiderpartis veterangruppe

V/Marit Bjørlo, leder